McGregor Whiskey

McGregor Whiskey

Er is een McGregor whiskey, ontwikkeld door Conor McGregor. Conor McGregor is een Ierse MMA-vechter geboren in Dublin. Hij is erg bekend en staat bekend om zijn vele knockouts, trash talk en meer! Misschien is het je al wel eens opgevallen dat Conor uit Ierland komt, waar hij ook erg trots op is. De Ier had niet alleen als droom om MMA-vechter te worden, maar ook om zijn eigen whiskey te introduceren. Hij is zijn dromen gaan volgen en heeft het MMA vechten even aan de kant gezet voor iets totaal anders. Hij heeft zijn eigen whiskey geïntroduceerd genaamd ”Proper No. Twelve.”

Conor McGregor Whiskey: Proper No. Twelve

Conor McGregor had dus besloten om de whiskey markt in de duiken en het meteen goed te doen. Hij is een samenwerking aangegaan met de voormalig Guinness medewerker David Elder. Dit is niet de eerste keer dat een grote ster zijn naam bindt aan een product, maar de MMA-vechter gaat verder dan de andere sterren. Hij beweert namelijk dat het hem niet enkel en alleen om geld en bekendheid gaat. De Ier zegt betrokken te zijn bij het gehele proces van het creëren van de whiskey tot het op de markt zetten ervan. Hij is dus erg betrokken, wat hij ook erg belangrijk zegt te vinden.

Ook gaf hij in een persbericht aan dat er erg veel verschillende blends zijn ontwikkeld totdat hij en zijn hele team er helemaal tevreden mee waren. Dit geeft aan dat Conor de zaak serieus neemt en niet zomaar een whiskey op de markt wou zetten. Dit is ook te zien aan de plaats waar het team van Conor aan de slag ging. Ze gingen namelijk aan de slag in de oudste whiskey distilleerderij van Ierland. Het was zijn doel om een whiskey te maken dat Ierland en zijn volk op de kaart zet. Wil je meer weten over de smaken van de McGregor whiskey? Bezoek dan de Proper Twelve pagina.

FROM A PROPER IRISHMAN

Waarom koos McGregor voor de naam 'Proper No. Twelve'?

De naam van de McGregor whiskey heeft een verband met de jeugd van Conor McGregor. Hij is geboren en opgegroeid in het dorp Crumlin, in Dublin 12. Vandaar de ’twelve’ in de naam van de whiskey. Het dorp heeft een speciale plek in het hart van de Ier. In Crumlin leerde McGregor vechten en is hij uitgegroeid tot de man die hij vandaag de dag is. De plek is nog altijd een onderdeel van het dagelijkse leven van de MMA-vechter. Hij komt er nog vaak en het is en blijft z’n thuishaven. De whiskey is een echte Ierse whiskey waar Conor ook erg trots op is. Op de website van de McGregor whiskey is ook veel informatie te vinden.

Twee leuke weetjes over Conor McGregor z'n whiskey

Dat het whiskey project van Conor McGregor geen klein project was, weten we inmiddels. Maar McGregor en Elber creëerden samen de whiskey in drie jaar tijd. In deze tijd zijn er meer dan honderd blends gecreëerd, waarvan alleen de beste gebruikt kon worden voor de Proper No. Twelve whiskey. Volgens Conor bestaat de whiskey uit de beste ingrediënten die de omgeving te bieden heeft. Heb jij deze whiskey al eens gedronken? Ik ben erg benieuwd of dit jouw lekkerste whiskey is.

Daarnaast is er gedacht aan de hulpdiensten die overal altijd als eerste bij zijn. Om de introductie van de whiskey te vieren, wil McGregor en zijn team proosten op de hulpdiensten en dit doen ze op een mooie manier. Bij iedere doos McGregor whiskey die verkocht wordt, doneren ze vijf dollar aan de lokale hulpdiensten wereldwijd. Als je begint te rekenen, kan dit oplopen tot maximaal één miljoen in het jaar. Mooi bedrag toch?

mcgregor whiskey wallpaper