Filter

Jack Daniel’s whiskey

Jack Daniel’s is in 1866 opgericht in het Amerikaanse dorpje Lynchburg. De distilleerderij is de oudste van heel Amerika en is begonnen door Jack Daniel. Veel mensen denken dat Jack Daniel’s een bourbon whiskey is, maar dat is niet het geval. Het is namelijk een Tennesee whiskey, dit komt doordat er naast de basisregels van bourbon, sinds de oprichting van de distilleerderij een uniek element wordt gehanteerd in de productie van de whiskey. De whiskey wordt namelijk na de distillatie gefilterd door een drie meter dikke laag houtskool. Dit zorgt weer voor de bekende zachtheid van de whiskey.

Jack Daniel’s Old No 7

Jack Daniel’s Old No 7 is de best verkochte whiskey van het merk en ook de meest bekende. Bijna alle whiskey drinkers zullen de welbekende fles en het merk zelf wel herkennen. De whiskey heeft een goed gebalanceerd karakter en is daardoor erg toegankelijk. Ben jij dus een beginnende whiskey drinker? Dan is dit een erg goede whiskey en ook voor de ervaren drinker is hij het proberen waard.

Whiskey tegen de scherpste prijs kopen

Ben je op zoek naar een website waar je whiskeys kan kopen tegen de scherpste prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op onze website kan je de meest populaire whiskeys vinden en de grootste online aanbieders bekijken in één oogopslag. Dit doen we zodat jij meteen kan zien welke online aanbieder de goedkoopste is, wat erg makkelijk is. Bekijk hier al onze whiskeys. Wil je graag meer te weten komen over onze whiskey? Bekijk dan zeker ook onze blog.